Skip to content
Cart
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Hét invulboek voor iedere loedermoeder, luizenmoeder, thuisblijfmoeder, werkende moeder of bonusmoeder!

‘Bedtijd is mijn happy hour’ is een invulboek voor jou. En alleen voor jou. Om er af en toe bij te pakken en even van je af te schrijven. Over hoe jij het moederschap ervaart. Niet de zoetsappige met-zeven-maanden-kroop-hij-mijlpalen die je voor je kind noteert, maar die andere waarheid: dat je soms liever een wijntje drinkt op de bank dan op de grond met de Duplo bouwt. Want we houden eindeloos veel van onze kinderen, maar soms is het verdraaid pittig. En hoe lekker om dat eens even eerlijk van je af te schrijven. Want met sarcasme, een goede dosis humor en wijn (heel veel wijn!) redden we het wel, die tropenjaren.

Bedtijd is mijn happy hour

“We liggen hier dubbel met je boek en een goed glas wijn. Zo heerlijk, dit boek heeft iedere moeder nodig” – Suus, mama van twee

“Zelfs mijn man moest hardop lachen” – Lana, mama van twee

“Een boek met humor dat moeders de kans geeft om het leven met kleine kinderen even te relativeren” –  Nienke, mama van vier

Op de vrolijk vormgegeven pagina’s kun je alle bekentenissen noteren die je no way in de officiële invulboekjes van je kind schrijft, maar die hilarisch en herkenbaar zijn voor iedere moeder. Een invulboek voor jou, door jou en over jou. En, oké, een beetje over je kind.

Hebben? Bestel ‘Bedtijd is mijn happy hour’ voor € 17,50 – dan gaat ‘ie gratis op de post.

Is het boek een cadeautje? Geef het aan bij de bestelnotities, dan doe ik er een vrolijke strik om en schrijf ik namens jou een kaartje met jouw persoonlijke boodschap, als je dat wilt.

(Je mag het boek natuurlijk ook voor jezelf laten inpakken hè, iets met “het leven is een feestje, maar je moet zelf…” enzovoorts. Vooral als mama.)

Ik stuur het pakketje zo snel mogelijk naar je toe!